Povestea

A fost odata ca niciodata, nici prea demult, nici prea curand, prin timpul lui 2007, un loc anume creat pentru a deveni insemnat. La timpul acela, voia buna umbla nestingherita prin oras si nu-si gasea locul potrivit.

Pana cand, intr-o zi cu soare, dintr-o curte de sticlari priceputi, rasari din spuma unei halbe cu bere rece, un loc strasnic in infatisare, in atmosfera si in gustare.

La vremea aceea, Curtea Berarilor isi deschidea portile si, o data ajunsa aici, voia buna gasi de cuviinta sa ramana a locului.

In respectabila ei traditie, Curtea Berarilor reimprospateaza vremile de altadata pentru bunii oameni de azi. Intrati, inhatati meniul si puneti-va pe simtit bine caci ati ajuns in cel mai potrivit loc!

Principiile Curtii sunt clare si sanatoase: Pofta de viata se tine cu bere la halba si bucate alese.

Aici e rost de pus veselia la cale,loc de lasat deoparte zarva de afara. Aici timpul curge altfel. Caci atunci cand sorbi bere de soi alaturi de prieteni si mananci ca un boier, vorba devine ras si poveste care se scrie de la sine.

Hol

Aici nu dai socoteala nimanui, decat portofelului. Te poti servi singur cu cate bere doresti, ca s-o tii toata seara intr-o cinste alaturi de prieteni la povesti.

Capacitate masa draught: 12 persoane

Sticlarie

Mesteri priceputi au creat aici forme de sticla cu har.Noi am dus mai departe priceperea, transformand-o in servire de voie buna. Doar pofta de distractie sa fie, ca lume incape pana catre 100 si inca ceva capete.

Cine nu crede, sa vina sa se adune, sa se cinsteasa si apoi ne-o spune.

Salon

Un refugiu fata de grijile de afar’ si de temerile fara rost. Ai loc sa te simti bine si sa comanzi bere cat te tine. Vinerea si sambata, ca sa celebram saptamana incheiata, avem DJ cu muzica de prin rock si folk inspirata.

Capacitate: 80 persoane.

Sala mare

Locul unde se petrece metamorfoza. Pofta clientului soseste la bar pe hartie si pleaca inspre masa, transformata in friptura, bere sau platouri care mai de care.

E mai la indemana sa stai aici, daca-ti face placere sa strigi direct la bar: “Chelner, un platou de mici cu mustar!” Capacitate: 40 persoane

Sala mica

Retras, intim, perfect pentru o discutie reaxata, cu muzica in surdina. Aici pana si berea sau vinul stau tacute in halba si pahar, ascultandu-va vorbele insirate despre… verzi si uscate.

Capacitate: 40 locuri

Terasa intermediara

Un loc de admirat Bucurestiul de altadat’. Picturi cu parfumul Micului Paris iar la mese… discutii ca la Curte, despre ce bine e sa traiesti cand poti sa te ghiftuiesti.

Capacitate: 100 persoane

Terasa Soarelui

Aici Soarele coboara spre asfintit si se odihneste la o halba de bere racoroasa, cat sa-si dreaga razele ostenite dupa atata truda.

Capacitate:100 persoane