logo_tank

Timi la Tank

Noi ii spunem „Timi la tank”, specialistii ii spun Timisoreana Nepasteurizata dar de fapt este unul si acelasi lucru. O licoare absolut geniala, foarte proaspata (are termen de garantie de 14 zile), livrata direct din fabrica (livrarea se face in a 2-a zi dupa ce a fost produsa) si care vine in tank-uri speciale.

Tank-urile vin de 3 ori pe saptamana si astfel in cadrul unui proces care dureaza aproximativ 2 ore, cele 2 tank-uri de 500 litri fiecare pe care le avem in locatie sunt umplute cu „licoarea magica”.

Dar CE ESTE BEREA NEPASTEURIZATA?

Pasteurizarea este o metoda de conservare a produselor alimentare (si implicit a berii) inventata de Louis Pasteur (de aici vine si numele procesului) care consta in incalzirea berii la o temperatura sub 100 grade Celsius (undeva in jur de 60-70 grade) si dupa, o racire brusca a acesteia la 4-6 grade celsius. Acest proces are rolul de a distruge flora patogena a produselor fermentabile si previne alterarea acestora pastrand in acelasi timp intacte insurile berii.

Asadar, berea nepasteurizata nu trece prin acest proces, este absolut naturala si datorita procesului strict prin care ajunge la noi, cum este pastrata la noi si vitezei cu care se vinde este 100% proaspata si buna.